top of page

za 02 feb

|

Sint-Jakobsstraat 20

Stijn Meuris - Tirade 3: 'In Blind Vertrouwen'

Cultuur op zaterdag

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Stijn Meuris - Tirade 3: 'In Blind Vertrouwen'
Stijn Meuris - Tirade 3: 'In Blind Vertrouwen'

Tijd en locatie

02 feb 2019, 19:15 – 23:15

Sint-Jakobsstraat 20, Sint-Jakobsstraat 20, 8000 Brugge, België

Over het evenement

Na een volledig uitverkochte eerste TIRADE-tour en een tweede reeks (TIRADE 2.017 genaamd) met nog meer shows, meer uitverkochte zalen én een vertoning op Canvas, steekt Stijn Meuris een ferm tandje bij. Omdat er nog wel enkele politieke katten te geselen vallen, aan alle kanten van het kleurenspectrum.

TIRADE 3 belooft sowieso een speciaal geval te worden. Aan het eind van een turbulent en bijwijlen beschamend geacteerd verkiezingsjaar moet de druk van de ketel. In een ruim 90 minuten durende solovoorstelling overloopt Meuris, gepokt en gemazeld als het gaat over podiumvastheid en energie, niet enkel het afgelopen politieke jaar; hij checkt en passant ook of de burger er nog een beetje zin in heeft.

TIRADE 3 kan immers ook dienen om de Vlaming, die het allemaal amper interesseert zolang zijn frigo maar vol zit, nog heel even een tik tegen de kop te geven.

Achteraf niet komen klagen. Klagen doen we best vooraf.

-------------------------------------------------------

Tarieven:

°stagiairs-leden: 15,00 EUR

°leden: 18,00 EUR

°niet-leden: 20,00 EUR

U wordt voorafgaand aan de voorstelling (wij verwachten U omstreeks 19:15 uur in de foyer, het 'Cultuurcafé') getrakteerd op een frisse aperitief (in de prijs inbegrepen).

OPGELET:

Beperkt aantal tickets.

Deel dit evenement

bottom of page