fotoshoot (39).jpg
fotoshoot (36).jpg

Bestuur

Foto (23).jpg

Charlotte Benoot

Als voorzitter is het mijn doel om het leven aan onze West-Vlaamse balie voor ieder zo aangenaam mogelijk te maken. Ons activiteitenaanbod biedt dan ook voor elk wat wils. Ook dit jaar geven wij u de mogelijkheid om uw culturele grenzen te verleggen, bieden wij permanente vormingen  aan en voorzien wij de nodige recreatieve activiteiten. Als Jonge Balie streven wij er verder naar om voor de nodige vernieuwing en innovatie binnen het - soms eerder archarïsch - gerechtelijk landschap te zorgen.

Foto (18).jpg

Elise Standaert

Werkzaam bij Schepens & Partners in Brugge als derdejaarsstagiaire.

Enorm veel zin om dit jaar als vice-voorzitter onze topvoorzitter bij te staan op kleine en grote momenten.

Met het comité OC slaan we samen de handen in elkaar om van de Openingsconferentie een groot succes te maken.

Daarnaast ook vastberaden om alle confraters gedurende het gerechtelijk jaar ’19 – ’20 warm te maken om hun zetel in te ruilen voor een sportieve avond.

Niets beter dan een sportief duel om de samenhang tussen de Brugse advocaten te bevorderen en om de onderlinge confraternele strijd verder aan te wakkeren

Foto (22).jpg

Emma Tamsin

Voor het tweede jaar op rij probeer ik de eendaagse reis een verruimende afsluiter van het gerechtelijk verlof te maken zodat we er met hernieuwde energie terug een lap op kunnen geven.

Daarnaast combineer ik dit jaar de functies van penningmeester en verantwoordelijke voor social media (dat laatste samen met Thaïs Brinckman). U ontvangt van mij dus niet enkel de uitnodiging tot betaling van de activiteiten; ik probeer er ook voor te zorgen dat u achteraf kunt nagenieten van een leuk (foto)verslagje op de site en in onze CJWeetjes. 

Foto (16).jpg

Cédric Labens

Ik ben een derdejaars stagiair die stage loopt bij advocatenkantoor Pieter Calus te Oostkamp. Binnen CJB Brugge vat ik met plezier de functie van secretaris en verantwoordelijke voor de permanente vormingen aan. Als secretaris houd ik me vooral bezig met de administratie. Daarnaast tracht ik, als verantwoordelijke voor de permanente vormingen, naar boeiende onderwerpen en sprekers te zoeken. Dit gebeurt in samenspraak met de twee andere verantwoordelijken Guillaume Calus en Pol Deketelaere.

Foto (9).jpg

Silke Brutin

Vanaf 01 oktober 2019 officieel stagiair af en volledig klaar om er ook dit jaar terug een boeiend jaar van te maken binnen de conferentie van de jonge balie te Brugge. Na de legendarische editie van vorig jaar zorg ik er samen met mijn mede- bestuursleden graag voor dat ook het balieweekend dit jaar eentje wordt om niet te vergeten en daarnaast zullen de Brugse  (en West-Vlaamse) confraters ook op cultureel gebied niets te kort komen dankzij de culturele zorgen van confrater Calus en mezelf. We zien jullie dan ook graag terug op één van de volgende activiteiten!

Foto (6).jpg

Guillaume Calus

Derdejaars stagiair met een hart voor cultuur. Komend gerechtelijk jaar heb ik het genoegen u te mogen voorzien in een deugddoende dosis geestesverrijking. Daarenboven ga ik samen met mede-bestuursleden Cédric Labens en Pol Deketelaere naarstig op zoek naar ‘hot’ topics en boeiende sprekers voor de permanente vormingen.

Foto (15).jpg

Stijn D'hondt

Geboren en getogen Sint-Michielsenaar, werkzaam in hartje Brugge bij advocatenkantoor Theoma. Binnen het bestuur ben ik onder andere verantwoordelijk om sportactiviteiten te organiseren. In die hoedanigheid heb ik vooreerst de ambitie om verzorgde initiaties aan te bieden in sporten die de voorbije jaren nog niet aan bod zijn gekomen. 

Foto (26).jpg

Delphine Demets

Ik ben Delphine, 26 jaar, woonachtig te Brugge en sinds een tweetal jaar advocaat-stagiaire aan de Brugse balie onder toeziend oog van Franky Baert. Dit jaar neem ik de functie van stagiairsverantwoordelijke waar en organiseer ik samen met Silke, Thaïs en Ruben het balieweekend.

Foto (10).jpg

Thaïs Brinckman

Zeescoutster in hart en nieren en sinds een tweetal jaar loop ik stage in het advocatenkantoor ADVOBRU te Brugge.

Als stagiairsverantwoordelijke wil ik er samen met Delphine, Shari en Ruben voor zorgen dat de overstap van het studentenleven naar het werkleven niet alleen vlot, maar ook leuk verloopt. Jullie kunnen bij ons niet alleen terecht met jullie muizenissen of besognes, we zullen er ook voor zorgen dat jullie tussen al het harde werken door voldoende stoom kunnen aflaten met amusante activiteiten.

Als mede-organisator van het balieweekend zal ik er mede voor zorgen dat dit balieweekend nog beter, vermakelijker en gezelliger wordt dan vorig jaar. De confraters die vorig jaar reeds mee waren, weten dat dit geen makkelijke opgave wordt. 

Foto (2).jpg

Pol Deketelaere

Geboren te Brugge, gevormd in het Sint-Lodewijkscollege te Brugge, en na een zowel intellectueel als spiritueel verrijkende periode in en rond de UGent, ondertussen twee jaar werkzaam bij advocatenkantoor Leeward, en sinds kort bevoorrecht om vanuit het CJB de samenhorigheid tussen confraters te bevorderen.  

Als medeverantwoordelijke voor sport zal ik jullie faciliteren om uw achtbare tegenstrevers buiten het gerechtsgebouw uit te dagen, en/of samen met een team confraters overwinningen te behalen, maar steeds met een verbroederende après-x. 

Daarnaast zal ik mij voor elk zijn permanente vorming inzetten om jullie, door middel van opwindende onderwerpen en groot redenaars, wegwijs te maken doorheen het steeds evoluerende juridische landschap.

Foto (13).jpg

Shari Van den Bremt

Ik ben Shari en ik ben jullie stagiairsverantwoordelijke. Ik begin aan mijn tweede stagejaar bij advocatenkantoor Depla-Lantsoght te Brugge. Je komt me normaal gezien dagelijks tegen op de rechtbank en vaak ook daarbuiten...

Samen met mijn CJB-collega’s Thaïs, Ruben en Delphine bezet ik de post van stagiairsverantwoordelijke, waar we de stagiairs met raad en daad bijstaan.

Ik hoop jullie allen te mogen verwelkomen op onze activiteiten zoals het balieweekend waar de banden tussen de leden en het CJB gesmeed worden.

Ik hoop dat we er samen een fantastisch gerechtelijk jaar van maken!

Foto (3).jpg

Ruben Verbrugghe

Ik ben een tweedejaars stagiair die stage loopt bij HB-advocaten te Veurne.

Binnen CJB Brugge ben ik verheugd om met drie anderen de functie van stagiairsverantwoordelijke op mij te nemen.

Ik maak er dan ook een persoonlijke missie van om een aanspreekpunt te zijn voor alle eerstejaars stagiair-advocaten aan Balie West, om ook hun introductie met het wondere leven aan de Balie zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Bij deze wens ik alvast onze nieuwe lichting stagiair-advocaten van harte welkom.

#JONGEBALIEBRUGGE

  • Black Instagram Icon