top of page

za 15 jun

|

Tennisclub Vijverhof

Fin de saison

Inschrijven binnenkort mogelijk
Andere evenementen bekijken
Fin de saison
Fin de saison

Tijd en locatie

15 jun 2019, 14:30

Tennisclub Vijverhof, Antwerpse Heirweg, 8340 Sijsele, België

Over het evenement

Om het einde van het gerechtelijk jaar te vieren, organiseren wij een zomerse Fin de Saison met een programma die zowel jong als oud zal weten te bekoren.

In de namiddag is er vanaf 14u30 een uitgebreid aanbod aan kinderanimatie voorzien. CJB Brugge voorziet bovendien een lekker traktaat voor de kids.

Ook de volwassenen zullen zich ’s middags niet vervelen: er vindt een petanquetoernooi plaats en er is ook de mogelijkheid om een partijtje te tennissen. 

Vanaf 18u vangt het avondgedeelte van onze Fin de Saison aan. De kinderanimatie wordt dan vervangen door een heuse cocktailbar. 

Zomerse deuntjes, een gezellige babbel en een aantal frisse cocktails en tapasjes later, nodigen we onze gasten graag uit aan tafel om samen met ons van een heerlijke côte à l’os (of zalm) op de BBQ te genieten. 

Een Fin de Saison is uiteraard geen Fin de Saison indien de beentjes na dit alles niet gestrekt zouden worden op de dansvloer!

De DJ kijkt er alvast naar uit om iedereen aan het dansen te krijgen. 

Prijzen:

Namiddaggedeelte: gratis voor kids (incl. traktaat) en ouders / ouderen! 

Avondgedeelte:

  • 12,50 EUR voor kids (vanaf 6 jaar)
  • 30,00 EUR voor stagiairs-leden
  • 35,00 EUR voor tableau-leden
  • 40,00 EUR voor niet-leden 

(partners komen aan dezelfde prijs)

(inbegrepen: cocktails à volonté, enkele hapjes, cote à l'os (of zalm) met sauzen, frietjes en groenten à volonté en twee consumpties voor bij het eten)

Deel dit evenement

bottom of page