top of page

zo 02 jun

|

Koloniënpaleis

Advocatenrun

CJB Brugge tekent present!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Advocatenrun
Advocatenrun

Tijd en locatie

02 jun 2019, 12:00

Koloniënpaleis, Koloniënpaleis, Paleizenlaan, 3080 Tervuren, België

Over het evenement

Waarde confraters,

Terwijl we nog nagenieten van een meer dan geslaagde editie van het padeltoernooi, staat het volgende sportevent alweer op jullie te wachten.

Ook dit jaar organiseert de Orde van Vlaamse Balies de “advocatenrun”, dit op zondag 02.06 as.

Dit jaarlijks sportief evenement is een heuse aanrader voor de sportievelingen onder ons alsook voor de “minder sportieve” confraters.

Niet enkel vinden er twee loopwedstrijden plaats (5 en 12 km), er worden tevens tal van randactiviteiten georganiseerd (wandelingen, fietstochten en kinderanimatie).

Gedurende de dag worden jullie voorzien van de nodige natjes en droogjes (o.a. pannenkoeken, ijsjes, fruit, smoothies, …)

Jullie nakomelingen kunnen zich bovendien bewijzen in de Kidsrun en de dag wordt afgesloten met een verrukkelijke pasta- en pizzabuffet.

Aangezien dit een niet te missen evenement is, wensen wij vanuit de Conferentie van de Jonge Balie te Brugge zoveel mogelijk West-Vlaamse confraters aan te sporen om hieraan deel te nemen.

De advocatenrun gaat door in het prachtige Zoniënwoud - Park van Tervuren. Nu deze locatie niet meteen bij de deur is, willen wij vanuit de Conferentie van de Jonge Balie te Brugge vzw voor de geïnteresseerden het nodige vervoer organiseren.

Om het baliegevoel te versterken, roepen wij de geïnteresseerden op om via de Conferentie van de Jonge Balie te Brugge hun inschrijving voor de advocatenrun door te geven. De inschrijvingsprijs voor de advocatenrun zelf blijft uiteraard ongewijzigd. Voor het vervoer zal een kleine, doch zeer democratische meerprijs in rekening worden gebracht (wij zullen de geïnteresseerden hieromtrent nog verder berichten).

Indien u op onze oproep wenst in te gaan en u zich wenst aan te sluiten bij de West-Vlaamse lichting voor de advocatenrun, gelieve dit tegen uiterlijk 27.05 as. via onze inschrijvingsmodule of per mail aan één van onze sportverantwoordelijken mee te delen (elise.standaert@schepens-partners.be; dhondt.stijn@telenet.be; delphine@demets.net).

Gelieve hierbij duidelijk te melden of u al dan niet van het georganiseerd vervoer wenst te genieten en met hoeveel personen u zult deelnemen, met vermelding van de volledige naam van de betrokken personen.

Wie zichzelf reeds inschreef voor de advocatenrun, maar alsnog wenst te genieten van het georganiseerd vervoer, mag ons uiteraard ook steeds contacteren.

Voor wie nog snel wat spoedtraining nodig heeft, onze wekelijkse looptrainingen worden hervat en dit iedere woensdagavond om 19 uur (afspraak aan de P+R Steenbrugge). Hiervoor is een WhatsApp groep opgestart waar er elke woensdag concreet wordt afgesproken. U kunt contact opnemen met de sportverantwoordelijken met vraag om u toe te voegen in deze groep.

De afwezigen zullen alvast ongelijk hebben !

Oprecht confraterneel,

Namens CJB Brugge vzw,

De sportverantwoordelijken”

Deel dit evenement

bottom of page