top of page

CJB in tijden van Corona

"Het organiseren van activiteiten, in de meest ruime zin, voor alle advocaten (...) met het oog op integratie, samenhorigheid, netwerken, recreatie in ontspanning." Zo staat het doel van onze vereniging omschreven in de statuten. Frustrerend, om in tijden van lockdown, social distance en #blijfinuwkot alle geplande activiteiten, zowel professioneel (de permanente vormingen) als recreatief (zoals de stadswandeling, padel en quiz) één voor één te moeten cancelen.

Dat wil echter niet zeggen dat wij thuis in de zetel voor Netflix kruipen (afin, toch geen ganse dagen). We missen onze leden en concullega's en werken dan ook naarstig aan alternatieven zoals één of meerdere webinars, sport challenges, een vervanging voor onze fin de saison, enzovoort. U hoort nog van ons!

De Conferentie wil daarnaast uitdrukkelijk haar dank betuigen aan onze Balie voor de niet aflatende steun zoals bij het overleg met de Rechtbanken en in het bijzonder aan de Stafhouder en de auteurs van het "Henri" Baliemagazine voor de continue stroom van informatie. Een dikke merci!

Aan u allen: hou moed, we zien elkaar snel terug!

bottom of page