top of page

Baliequiz 2019

Op donderdag 9.05 jl. namen 160 enthousiastelingen deel aan onze Baliequiz.

Ons Quizcomité zorgde voor een pittige quiz en ons barteam had de handen vol dankzij de dorstige én hongerige aanwezigen. Team G4 keerde (nadat de toegangspoort zich uiteindelijk opende) als verdiende winnaar huiswaarts!

Hou onze pagina in de gaten voor meer info i.v.m. de opbrengst van deze geslaagde editie (t.v.v. Chicks for Muco!)

Neem gerust een kijkje op onze 'Sfeer'-pagina voor een aantal foto's.

Ten slotte wensen wij onze talrijke sponsors nogmaals van harte te bedanken - dankzij hen ging niemand met lege handen huiswaarts:

Bistro Pro Deo - Copyhouse Bvba - Campo Solar - Apotheek Manitoba - Pizza Hut - Padelclub Brugge - Newfactory - Schoonheidsinstituut Lore - Apotheek Vanden Broucke - d' Ouwe Hoeve - Gasthof Siphon - Restaurant 't Huiskombuis by baobab - 't Hof van Beroep - Make Your Own Spirit - Fermette - Orage jewels - Wijnen en champagne Louise Brison - PUUR chocolat - Slagerij De Leeuwebrug - Ribs 'n Beer Kortrijk - Twee Meisjes - Must - Concertgebouw Brugge - MINT - schoonheidssalon - Larcier - eKart - BABETTE - Lauretum - Otomat - Apotheek-Depuydt - Bomboclat Festival - Orde van Vlaamse Balies (www.advocaat.be) - HAP take away bites - Sabor De Aragon - Wijnen Van Maele - La Casita - ...

Next up: onze Fin de Saison.

Sluit het gerechtelijk jaar samen met ons feestelijk af - breng je kids, geliefden, confraters en kantoorgenoten gerust mee!

bottom of page