top of page

Openbedrijvendag, wat een opkomst!

Zondag 7 oktober 2018 nam de Balie West-Vlaanderen, in samenwerking met de diensten van de rechtbank zelf, deel aan VOKA's Openbedrijvendag. Er werden rondleidingen gegeven, er was mogelijkheid tot het inwinnen van advies, alsook werden er schijnprocessen gehouden.


Uiteindelijk werd het een mega opkomst met duizenden bezoekers. Wij hebben een vermoeden dat vooral Urbanus daar voor iets moet hebben tussen gezeten... Urbanus stond namelijk terecht voor een echtelijke ruzie die uit de hand was gelopen. Uiteraard was dit gehele schouwspel fictief. Zij die - nogmaals - willen achterhalen of Urbanus werd veroordeeld, kunnen daarvoor terecht op de facebookpagina van de Balie van West-Vlaanderen.


Alle foto's en video's zijn te bekijken via de facebookpagina van de Balie van West-Vlaanderen en onze sfeerpagina.


bottom of page