top of page

Jonge advocaten schenken 2.000 euro aan Licht en Liefde in Varsenare

De Conferentie van de Jonge Balie Brugge heeft een cheque van 2.000 euro geschonken aan Licht en Liefde, de voorziening voor blinden en slechtzienden in Varsenare.


Het geld werd samengebracht tijdens de voorbije Baliequiz. "We hadden 1.000 euro winst en dat bedrag hebben we zelf verdubbeld", stelt vice-voorzitter Samuel Mens van de Jonge Balie. "Het geld zal specifiek gebruikt worden voor de afdeling koken en bakken."


Samuel Mens heeft een bijzondere band met Licht en Liefde. Zijn grootvader Marcel Baeye richtte de voorziening destijds op. "Mijn grootmoeder Anna Vercruysse stond hem bij en op vandaag werken hier nog altijd twee ooms van mij. Het doet dan ook goed om een steentje te kunnen bijdragen."

Bij Licht en Liefde zijn ze alvast verheugd met de schenking. "Het meubilair en de airco-installatie in de afdeling koken en bakken zijn aan vernieuwing toe. Dus is dit geld bijzonder welkom", stellen Marc Baeye en Jana Keereman van Licht en Liefde. (AFr)

bottom of page