Nieuws

30/10/2019

Een absolute kanjer van een aftrap. Minder enthousiast kunnen we onze tweede West Vlaamse openingsconferentie niet omschrijven.

De fotoreportage van "no more sushi" spreekt dan ook boekdelen: een boeiende reflectie over de toekomst en nieuwe uitdagingen van ons beroep door openingsredenaar Bram Vandromme, gezellig tafelen in het schitterend aangeklede Fabriekspand te Roeselare en dolenthousiaste gezichtjes tijdens het knallende optreden van The Amazing Flowers.

Wie het allemaal nog eens wil herbel...

09/10/2019

Na onze aankondiging van vorige week in verband met de opbrengst van het Sintontbijt kunnen wij nog een extra goed nieuwsje brengen. Ook de opbrengst van de baliequiz konden we inmiddels uitkeren aan een fijn goed doel. Een mooie 1.250 EUR werd gestort aan Chicks for Muco. 

De oprichters van deze vzw hebben twee prachtige dochtertjes bij wie twee jaar geleden de erfelijke ziekte mucovisidose werd vastgesteld. Ondanks die harde klop voor het ganse gezin, bleven zij niet bij de pakken zitten en wer...

08/10/2019

De sluipende staatsgreep van mensenrechtenadvocaat Paul Bekaert herinnert ons aan het belang van de scheiding der machten, toont aan waarom het evenwicht vandaag zoek is, en reikt uitwegen aan.

Oud-stafhouder Bekaert zal zijn boek voorstellen op maandagavond 21 oktober 2019 in het Geuzenhuis te Gent en op zondag 27 oktober 2019 in restaurant De Traagheid te Tielt. 

Indien u erbij wilt zijn, dan dient u op voorhand in te schrijven.

Meer info vindt u in de uitnodigingen hieronder.

Uitnodiging Gen...

02/10/2019

Met de opbrengst van ons Sintontbijt steunden wij dit jaar vzw Beyond the Moon. Zij bieden families met een ernstig ziek kind de gelegenheid om te genieten van een onvergetelijke, kosteloze vakantie in een kindvriendelijke omgeving en om samen een zorgeloze tijd te beleven, ver weg van ziekenhuizen en behandelingen.

Het ontbijt zorgde dus niet enkel voor lachende gezichtjes bij onze eigen kindjes, maar hopelijk ook, dankzij de mooie 750 EUR die we konden doorstorten, voor nieuwe energie voor een...

Please reload

#JONGEBALIEBRUGGE

  • Black Instagram Icon

CJB BRUGGE VZW

Langestraat 120, 8000 Brugge

KBO 0631.814.844

cjbbrugge@baliewestvlaanderen.be

  • Facebook - White Circle
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon